Irodai nyomtató-másolók   »   Színes lézeres készülékek

Canon image RUNNER C1021i/C1021iF

Canon image RUNNER C1021i/C1021iF

Funkciók

 

  • Kompakt A4-es asztali készülék
  • Nagy méretű, vezérlőtárcsával felszerelt kezelőpanel
  • Multifunkciós nyomtatás 21 lap/perc sebességgel (fekete-fehér és színes)
  • Kiváló minőségű, 2400 x 600 dpi felbontású nyomatok
  • Megnövelt biztonság az uniFLOW rendszerrel
  • Energiatakarékos alvó üzemmód
 
További információk
 

Az iroda minden eddiginél egyszerűbben és költségtakarékosabb módon színesíthető A Canon imageRUNNER C1021i/C1021iF multifunkciós készüléke kompakt mérete ellenére hihetetlenül hatékonyan működik: villámgyorsan elkészíti a kiváló minőségű A4-es nyomatokat, nagy méretű kezelőpanel tartozik hozzá, és a legújabb dokumentumvédelmi rendszerrel felszerelt.

Hatékony és látványos
Nyomtatás, másolás, beolvasás, faxolás* – az imageRUNNER C1021i/C1021iF multifunkciós készülékkel mindez gyors és egyszerű feladat. A színes és fekete-fehér nyomtatás gyorsan, 21 oldal/perc sebességgel és 2 400 dpi x 600 dpi felbontással történik. A terhelést jól bíró dokumentumadagoló és az akár 850 lapos papíradagolónak köszönhetően a nagy méretű nyomatok készítése is kényelmesen megoldható.

Az iSend funkció kiváló kommunikációs segédeszközzé teszi az imageRUNNER C1021i/C1021iF készüléket: azonnal elküldheti a fájlokat különböző e-mail címekre, az Asztalra, ftp-kiszolgálóra és egyéb fájltároló helyekre.

* Az imageRUNNER C1021iF alaptartozéka
Az imageRUNNER C1021i választható extra tartozéka

Kis méretű és egyszerűen kezelhető
Talán meglepő, hogy egy kompakt (mindössze 546 mm x 527 mm x 627 mm (szé x mé x ma)) készülék ilyen meggyőző teljesítményre képes. Ez a PDF-ek kezelésére is érvényes. A Canon úttörő PDF-tömörítő funkciója lecsökkenti a fájlméretet. Ez felgyorsítja a küldést, ugyanakkor csak minimális mértékben rontja a minőséget.

A nagy méretű, 3,5" színes TFT-kijelző és a könnyen kezelhető görgetőkerék segítségével bárki egyszerűen hozzáférhet az összes funkcióhoz, a grafikus menü pedig gyors és áttekinthető segédeszköz a működtetéshez.

Hatékony és biztonságos
Az imageRUNNER C1021i/C1021iF készülékben megtalálható a Canon automatikus színérzékelő technológiája, mely intelligens módon észleli, hogy melyik oldalakon van színes tartalom, és ennek megfelelően végzi el a nyomtatást. Ez csökkenti a költségeket, és egységesíti az oldalankénti ráfordítás mértékét. Az állandó felügyelettel sem kell törődni, hiszen az eMaintenance karbantartó rendszer automatikusan jelzi az esetleges problémákat a Canon szervizpartner felé.

A Canon választható uniFLOW Output manager eszköze számos további vezérlési lehetőséget kínál, köztük a nyomtatási feladatok követésére és számon tartására szolgáló nyomtatáskövető, valamint a biztonságos nyomtatás, amely a feladat megkezdése előtt megköveteli, hogy a felhasználó azonosítsa magát az érvényben lévő módszerrel (kártya vagy jelszó).

Körültekintő és tettre kész
Kapcsolja be az imageRUNNER C1021i/C1021iF készüléket, és az 60 másodperc alatt üzemkész állapotba kerül. Üzemen kívül automatikusan alvó módba áll, és mindössze 1,2 wattot fogyaszt. A kétoldalas nyomtatási lehetőség csökkenti a papírfogyasztást és hatékonyabbá teszi a működést.

ismertető letöltése